اطلاعات مختصری درباره ورق گالوانیزه
مقدمه
ورق گالوانیزه یکی از انواع ورقهای فولادی است که کاربردهای فراوانی دارد. این ورقها با استفاده از فلز روی پوشش داده شدهاند و در نتیجه مقاومت به خوردگی بالایی دارند. درباره فرایند پوشش روی این ورقها لازم به ذکر است که پوشش دهی یکی از روشهای محافظت از خوردگی است که در آن فلز مادر توسط لایهای از فلز محافظ (که معمولا فلز روی است) پوشش داده می شود. در نتیجه در زمان حضور فلز در یک محیط خورنده، پوشش خورده شده و فلز مادر حفظ میگردد. مقاومت ورق گالوانیزه در برابر خوردگی به پارامترهای متعددی وابسته است.
ورق گالوانیزه دارای پوشش سطحی 80 تا 120 میکرون از فلز روی است. از نظر شکل ظاهری سطح ورق، این محصولات به سه دسته ورق گالوانیزه بدون گل، ورق گل ریز و ورق گل درشت تقسیم بندی میگردد که هر خصوصیات منحصر به فرد خود را دارند. در ادامه اطلاعات کاملتری در خصوص ورقهای گالوانیزه و مهمترین خصوصیات آنها ارائه خواهیم کرد، پس این مقاله را تا انتها دنبال نمایید.
ورقهای گالوانیزه.
مزیتهای کلیدی ورق گالوانیزه
ورق گالوانیزه نیز مانند هر محصول دیگری دارای یکسری مزایا و معایب خاص است. از جمله مهمترین مزایای ورق گالوانیزه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
مزیتهای ورق گالوانیزه.
تقسیم بندی مهمترین انواع ورق گالوانیزه
به صورت کلی، ورقهای گالوانیزه را میتوان به سه دسته کلیدی تقسیم بندی کرد که این سه دسته عبارتند از:
ورق گالوانیزه سقفی.
ورقهای گالوانیزه از نظر شکل گل ورق
علاوه بر این، از نظر شکل گلهای روی ورق گالوانیزه این ورقها را میتوان به 3 دسته ورق بدون گل، ورق گل ریز و ورق گل درشت تقسیم بندی کرد. تفاوت مهم این سه دسته از ورقهای گالوانیزه در شکل گیری کریستال (گل) گالوانیزه روی ورق است. شکل گیری کریستالهای روی ورق، بسته به سرعت سرد نمودن ورق و میزان روی بکار رفته در فرایند گالوانیزاسیون آنها متفاوت خواهد بود .
وجود گل روی ورق حتی میتواند به دلیل وجود ناخالصی در "فلز روی" در هنگام کریستال شدن "روی" مذاب بر روی ورق سرد (روغنی) باشد. لازم به ذکر است که هرچه گلهای روی سطح ورق درشتتر باشند، ورق از کیفیت پایینتری برخوردار است و در فرایند تولید ورق گالوانیزه سعی میشود تا ورقها به صورت بدون گل تولید شوند. علت تولید ورقهای گالوانیزه بدون گل مسائل محیط زیست میباشد.
به نظر میرسد در آینده تمامی ورقهای گالوانیزه بدون گل خواهد بود. در صورتی که قصد رنگ آمیزی ورق گالوانیزه را داشته باشید، ورقهای گل ریز و بدون گل، گزینههای مناسبتری هستند.
تفاوتهای ورق گالوانیزه و ورق نورد گرم
درباره تفاوتهای ورق گالوانیزه و ورق نورد گرم، لازم به ذکر است که در تولید ورقهای گالوانیزه از پوشش روی استفاده میشود. این پوشش بر روی ورق کشیده میشود و آن را تبدیل به ورق گالوانیزه میکند اما در ورق نورد گرم خبری از پوشش خاصی نیست. همچنین ضخامت ورقهای گالوانیزه و ورق نورد گرم نیز با هم متفاوت است. معمولاً ضخامت ورق گالوانیزه کمتر است. عموما ضخامت ورقهای گالوانیزه چیزی بین 0.3 تا 2 میلی متر میباشد. دلیل این موضوع هم این است که هرچه ضخامت ورقهای گالوانیزه بیشتر شود، فرایند تولید آن هم سختتر میشود.
علاوه بر این، از نظر بهداشتی و زیست محیطی نیز ورق نورد گرم گزینه بهتری است. از نظر قیمت نیز این دو نوع از ورقهای فولادی با هم تفاوت زیادی دارند. ورق گالوانیزه به دلیل فرایند تولید سختتر و همچنین پوششی که دارد، نسبت به ورقهای نورد گرم قیمت بالاتری دارد.
تفاوتهای ورق گالوانیزه گرم و سرد
از نظر فرایند تولید، ورقهای گالوانیزه به دو دسته ورق گالوانیزه گرم و سرد تقسیم بندی میشوند. قبل از اینکه بخواهیم راجع به تفاوتهای این دو ورق دسته از ورقهای فلزی صحبت کنیم، بهتر است ابتدا راجع به گالوانیزه کردن صحبت کنیم. گالوانیزاسیون یکی از متداولترین روشهای حفاظت از فلزات در برابر محیطهای خورنده است. در طی فرایند گالوانیزه کردن، فلز پایه در حمام مذاب روی غوطه ور میشود و در نهایت پس از تکمیل فرایند گالوانیزاسیون، یک لایه از "فلز روی" بر روی ورق قرار گرفته و از آن در برابر خوردگی محافظت میکند.
اما درباره تفاوت این دو نوع ورق، لازم به ذکر است که در فرایند تولید ورق گالوانیزه گرم ابتدا سطح فلز را کاملا تمیز میکنند و سپس ورق فولادی را در فلز روی مذاب غوطه ور میکنند. مزیت ورق گالوانیزه گرم این است که پوشش ایجاد شده در این روش نسبتا ضخیم و بلوری شکل است. از طرفی ساختار ایجاد شده در اثر گالوانیزه گرم، یک ساختار چند لایه و متشکل از آلیاژ روی- فولاد است که این ساختار چند لایه باعث بالا رفتن سختی و شکنندگی ورق میشود. در نتیجه خم کردن ورق گالوانیزه گرم، ممکن است باعث پوسته پوسته شدن آن شود. مهمترین مزیت این روش، قیمت مناسب آن است.
درباره فرایند تولید ورق گالوانیزه سرد اما لازم به ذکر است که در این روش، فلز داخل حمام روی غوطه ور نمیشود، بلکه از جریان الکتریکی موجود در محلول الکترولیت برای انتقال یونهای "فلز روی" به آهن یا فولاد استفاده میگردد.
لازم به ذکر است که کاربردهای ورق گالوانیزه سرد و گرم نیز متفاوت است. همچنین ورق گالوانیزه سرد از کیفیت بهتری برخوردار است. با این وجود، ضخامت پوشش روی ورقهای گالوانیزه سرد کمتر از ورقهای گالوانیزه گرم است.
مهمترین مشخصات ورق گالوانیزه درجه یک
در این بخش قرار است راجع به مشخصه ورقهای گالوانیزه باکیفیت صحبت کنیم. اولین چیزی که در ورق گالوانیزه مهم می باشد کیفیت ورقهای گالوانیزه است.
یکی از پارامترهای مهم در تعیین کیفیت ورق گالوانیزه، خواص ورق فولادی پایه است. خواص ورق فولادی پایه در پروسههای گالوانیزه میتواند تغییر کند. در فرایند تولید ورق میتوان با تنظیم پارامترهایی مثل دمای کوره، سرعت سرد کردن ورق، سرعت عبور ورق از کوره و ... خواص مختلفی در ورق فولادی پایه ایجاد کرد. در نتیجه فرایند آماده سازی ورق برای پوشش دهی اهمیت قابل توجهی دارد. همچنین ترکیب شیمیایی فولاد اولیه نیز نقش مهمی در خواص مطلوب ورق بازی میکنند. به علاوه، پروسه نورد ورق فولادی در خواص نهایی محصول گالوانیزه موثر میباشد. به صورت کلی، موارد بسیاری در آماده سازی ورق فولادی زیر پوشش باید مورد توجه قرار گیرد تا ضمن تامین خواص مکانیکی مطلوب، کیفیت خوب پوشش نیز تامین گردد.
استحکام و انعطاف پذیری بالای این ورقها نیز یکی دیگر از مهمترین مشخصههای ورق گالوانیزه است. اهمیت استحکام و انعطاف پذیری ورق گالوانیزه با توجه به کاربرد این ورقها مشخص میشود. به عنوان مثال در صورتی که این ورقها در پروسه کشش، تغییر شکل دهند، انعطاف پذیری آنها اهمیت دارد اما برای ورقهایی که قرار است در متال دک یا ال اس اف مورد استفاده قرار گیرند استحکام آنها از اهمیت بالایی برخوردار میباشد.
در نتیجه برای تعیین کیفیت ورق گالوانیزه یکی از شروط لازم، کاربرد ورق مورد نظر میباشد. بر اساس کاربرد میتوان تعیین کرد که ورق انتخاب شده مناسب است یا خیر؟ لذا باید با توجه به این موضوع ورقهای گالوانیزه را انتخاب نمود.
مشخصات ورقهای گالوانیزه باکیفیت.
از فولاد پایه و خواص آن که بگذریم، در ورقهای گالوانیزه پوشش "روی" از ورق فولادی پایه حفاظت میکند. هر چقدر میزان "فلز روی" استفاده شده در فرایند پوشش دهی ورق فولادی بیشتر باشد، ورق گالوانیزه از کیفیت بالاتری برخوردار است. زیرا رابطه خوردگی ورق با میزان روی اعمال شده بصورت پوشش در سطح ورق فولادی، رابطهای مستقیم است. هر چقدر ضخامت روکش ورق بیشتر باشد خوردگی دیرتر رخ میدهد.
شرط بعدی خوب بودن پوشش، یکنواختی آن در تمام نقاط و سطح ورق گالوانیزه از هر لحاظ میباشد. منظم بودن گلهای پوشش، یکنواختی ضخامت پوشش در عرض و در طول ورق و حتی در دو طرف ورق در کیفیت پوشش ورق تاثیرگذار است. چسبندگی پوشش روی به ورق فولادی یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر روی کیفیت ورق گالوانیزه میباشد. در این زمینه با بررسی لایههای آلیاژی می توان عنوان نمود چه پوششی بهتر خواهد بود.
عیوب سطحی پوشش نیز معیار دیگری برای تشخیص کیفیت ورق گالوانیزه میباشد. شکل ظاهری و فیزیکی خود ورق گالوانیزه نیز تعیین کننده است. مثلا ورقی که فاقد چروک، موج در لبه و یا تلرانسهای مختلف ابعادی شامل ضخامت و عرض باشد و یا فاقد عیوبی چون انحنا شمشیری ورق باشد، مرغوبتر خواهد بود.
در کنار این موارد، قیمت مناسب هم یکی دیگر از مزایای ورق گالوانیزه باکیفیت است. بدون شک قیمت یکی از مهمترین پارامترها در خرید هر محصولی به شمار میآید. با در نظر گرفتن طول عمر بالا و کارایی خاص این ورقها میتوان نتیجه گرفت که ورقهای گالوانیزه نسبت به دیگر ورقهای فولادی از قیمت مناسبی برخوردارند.
کاربردهای مهم ورقهای گالوانیزه
ورقهای گالوانیزه یکی از مهمترین انواع ورقهای فلزی هستند که در حوزههای مختلفی کاربرد دارند. از جمله مهمترین کاربردهای ورق گالوانیزه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
کاربردهای مهم ورق گالوانیزه.
محاسبه وزن ورق گالوانیزه
یکی از پارامترهای مهم در خرید ورق گالوانیزه، وزن ورق است. عموما قیمت ورقهای گالوانیزه بر اساس وزن آنها تعیین میشود، در نتیجه محاسبه وزن ورقهای گالوانیزه از اهمیت بالایی برخوردار است. درباره فرایند تعیین وزن ورق گالوانیزه لازم به ذکر است که با دانستن مساحت و چگالی هر جسمی حدود وزن آن جسم قابل محاسبه است. درباره چگالی ورقهای فلزی باید بگوییم که این ورقها از سه جنس آلومینیوم، آهن و استیل تولید میشوند. چگالی آهن 8.67 است که در معادلات 8 در نظر گرفته میشود. چگالی استیل آهن 8.47 است که باز هم در محاسبات 8 در نظر گرفته میشود. چگالی آلومینیوم هم 2.7 است.
با دانستن چگالی برخی از فلزات پرکاربرد میتوان با استفاده از فرمول زیر، وزن ورق را محاسبه کرد:
طول ورق(متر) * عرض ورق(متر) * ضخامت ورق(متر) * چگالی ورق = وزن ورق گالوانیزه
در جدول زیر اطلاعاتی درباره وزن ورق گالوانیزه با عرض 1 و 1.25 متر آورده شده است.
با ضخامت های مختلف و عرض های 100 و 125 سانتی متر.
ردیف
طول ورق
گالوانیزه
(میلیمتر)
عرض ورق
ضخامت
ورق گالوانیزه
(صدم/میلیمتر)
وزن
(کیلوگرم)
1
2000
1000
30
4.71
2
40
6.28
3
50
7.85
4
60
9.42
5
70
10.99
6
80
12.56
7
90
14.13
8
100
15.7
9
125
19.63
10
150
23.55
11
200
31.4
12
2500
1250
7.36
13
9.82
14
12.26
15
14.71
16
17.17
17
19.62
18
22.07
19
24.53
20
30.66
21
36.79
22
49.06
23
6000
24
29.43
شوره زدن ورقهای گالوانیزه
ورقهای گالوانیزه با اینکه دارای ویژگیهای مثبت زیادی هستند، اما یک مشکل مهم دارند و این مشکل شوره زدن آنها است. لازم است بدانید که این شورهها به مرور زمان منجر به تخریب ورق شده و مشکلات بسیاری ایجاد میکنند. لذا باید با دلایل و روشهای ایجاد شوره در این دسته از محصولات گالوانیزه آشنا شویم تا از ایجاد آنها در ورق گالوانیزه جلوگیری کنیم.
یکی از مهمترین مشکلات محصولات آهنی، زنگزدگی آنهاست؛ به همین دلیل، از سالها قبل متخصصان به دنبال راه حلی برای جلوگیری از این اتفاق بودهاند. پس از مدتی بالاخره تحقیقات نتیجه داد و روشی با عنوان “گالوانیزاسیون” اختراع شد. در گالوانیزاسیون، یک لایه از "فلز روی" باعث محافظت از فلز مادر در برابر خوردگی میشود. روش حرارتی و الکتریکی دو روش مهم پوشش دادن ورقهای فولادی با "فلز روی" است. طول عمر بالا یکی از مزایای ورقهای گالوانیزه است زیرا این ورقها به سادگی زنگ نمیزنند. همچنین گالوانیزه کردن از دیگر روشهای محافظتی به صرفهتر است.
اما درباره شوره زدن ورق گالوانیزه، اولا لازم به ذکر است که شوره زدن این ورقهای فولادی بسیار محتمل است و باید تا جایی که امکان دارد از وقوع آن جلوگیری کنیم. اما سوال مهم اینجاست که دلایل ایجاد شوره سفید بر روی ورقهای گالوانیزه چیست؟
در پاسخ به این سوال باید گفت: روی یک فلز واکنشپذیر است که تمایل شدیدی برای جذب اکسیژن محیط دارد. لذا در صورتی که در مجاورت رطوبت باشد، به سرعت واکنش داده و اکسید خواهد شد. همانطور که میدانید اکسید آهن ظاهری نارنجی رنگ دارد اما اکسید روی سفید رنگ بوده و ظاهری شبیه شوره دارد. لذا به اکسید روی تشکیل شده در محصولات گالوانیزه، شوره سفید هم گفته میشود. از نظر شدت تشکیل، شورههای موجود روی ورقهای گالوانیزه به سه دسته شورههای با وسعت کم، شورههای با وسعت متوسط و شورههای با وسعت زیاد تقسیم بندی میشوند.
نکتهی مهم اینجاست که همهی این موارد را میتوان با رعایت برخی از اصول و نکات مربوطه از بین برد و یا از وقوع آنها جلوگیری کرد. همانطور که ذکر شد، دلیل گالوانیزه کردن ورقهای فولادی محافظت از آنها در برابر خوردگی و آسیبهای محیطی است. حال اگر اتفاقی برای پوشش گالوانیزه رخ دهد، تمامی تلاشهای انجام شده در این زمینه بینتیجه خواهد بود. نتایج تحقیقات انجام شده در این زمینه به خوبی نشان میدهد که شوره زدن ورق گالوانیزه در طی زمان طولانی باعث تخریب این محصولات میشود، زیرا شوره سفید موجب مصرف شدن "فلز روی" موجود در پوشش ورق شده و کیفیت آن را کاهش میدهد. بنابراین بهتر است شوره سفید را شناسایی کرده و برای حذف آن اقدام شود.
از جمله معایب شوره زدن ورق گالوانیزه میتوان به کاهش طول عمر ورقهای گالوانیزه، کاهش استحکام محصول، به وجود آمدن آسیبهای ظاهری در سطح ورق و کاهش میزان سختی پوشش گالوانیزه اشاره کرد.
شوره زدن ورق گالوانیزه.
اطلاعاتی درباره شیوههای حذف شوره در ورق گالوانیزه
یکی از مشکلات مهم ورق گالوانیزه، شوره زدن است. در نتیجه فعالان در این حوزه به دنبال شیوهای برای حذف شوره بر روی ورقهای گالوانیزه هستند. روشهای شوره زدایی در ورقهای گالوانیزه به دو دسته کلی تقسیم بندی میشوند که عبارتند از:
نکات ضروری برای جلوگیری از شوره زدن
همانگونه که در بخش قبل گفتیم، روشهای متنوعی برای از بین بردن شوره زدن ورق گالوانیزه وجود دارد، اما عموما این روشها هزینهی بالایی داشته و زمان زیادی نیاز دارند. لذا بهترین گزینه پیشگیری از شوره زدن ورق گالوانیزه است. به منظور جلوگیری از شوره زدن ورقهای گالوانیزه انجام یکسری اقدامات لازم است که این اقدامات عبارتند از:
پارامترهای کلیدی در تعیین طول عمر ورق گالوانیزه
طول عمر ورق گالوانیزه به پارامترهای متعددی وابسته است. استفاده از هر نوع ماده و مصالحی در تولیدات صنعتی باید توجیه اقتصادی داشته باشد و توجیه اقتصادی را قیمت، مقاومت و دوام مواد تعیین می کند. در ورق گالوانیزه به علت این که بر روی فلز پایه یعنی فولاد یا آهن یک لایه از "فلز روی" قرار گرفته است، مقاومت ورق در برابر عوامل محیطی بالا است. همچنین قیمت این ورقها در بازار نیز طوری است که استفاده از آنها در صنایع مختلف به ویژه صنعت ساختمان، خودروسازی و تولید لوازم خانگی توجیه پذیر میباشد. با این وجود دوام و میزان عمر مفید ورقهای گالوانیزه نیز المان دیگری است که باید مد نظر قرار گیرد. یکی از سوالات مهم درباره این ورقها این است که عمر مفید ورق گالوانیزه چند سال است؟
لازم به ذکر است که به طور میانگین مدت زمانی که ورقهای گالوانیزه میتوانند در برابر عوامل محیطی از جمله رطوبت و اکسیژن هوا دوام آورده و دچار زنگ زدگی، خوردگی و پوسیدگی نشوند، نهایتاً چیزی در حدود ۵۰ سال تخمین زده میشود. اما عمر مفیدی که به طور معمول برای ورق گالوانیزه در نظر میگیرند چیزی بین ۲۰ تا ۳۰ سال است. لازم به ذکر است که زمانهای اضافه بر این مقدار را نمیتوان جزو عمر مفید و با کارایی بالا برای این ورقها در نظر گرفت. با این وجود طول عمر ۲۰ تا ۳۰ سال نیز زمان بسیار قابل توجهی است و وقتی آن را با ورقهای فولادی غیر گالوانیزه که عمری نهایتاً بین ۲ تا ۱۱ سال دارند مقایسه میکنیم، ارزش آن به خوبی نمایان میشود.
ذکر این نکته لازم است که شرایط و روش تولید ورق گالوانیزه، مواد اولیه مورد استفاده در فرآیند تولید ورقها و همچنین شرایط محیطی و کاربردی که از ورق انتظار دارید نیز در تعیین میزان عمر مفید آن تاثیرگذار است. در نتیجه نمیتوان یک زمان ثابت را به عنوان عمر مفید ورق گالوانیزه در کاربریهای مختلف ذکر نمود.
پارامترهای کلیدی در تعیین طول عمر ورق گالوانیزه.
اهمیت طول عمر بالای ورقهای گالوانیزه در صنایع مختلف
ورقهای گالوانیزه در صنایع مختلفی کاربرد دارند. از طرفی، ترجیح صنعتگران این است که از فلزاتی استفاده کنند که طول عمر بالایی داشته باشند و محصولاتی با طول عمر بالا را در اختیار مشتریان قرار دهند. به همین منظور استفاده از ورقهای گالوانیزه رنگی که ظاهر مناسب، قیمت به صرفه، مقاومت خوب و طول عمر بالایی دارند، یکی از مهمترین دغدغههای فعالان در حوزههای مختلف به شمار میآید.
همانطور که ذکر شد، طول عمر ورق گالوانیزه به پارامترهای مختلفی وابسته است اما در صورتی که مواد اولیه و ضخامت پوشش گالوانیزه ورق از کیفیت خوبی برخوردار باشند، قطعا این ورقها بهترین گزینه در حوزههای مختلف به حساب میآیند. به صورت کلی ورقهای گالوانیزه چیزی نزدیک به سی سال عمر میکنند. از طرفی عمر مفید لوازم خانگی، اتومبیل و ... نیز بیش از سی سال نخواهد بود. در نتیجه همین موضوع سبب میشود ورق گالوانیزه بهترین گزینه برای تولید این محصولات به شمار بیاید.
اهمیت بسته بندی ورق گالوانیزه
در قسمتهای قبلی به صورت مختصر راجع به اهمیت بسته بندی ورق گالوانیزه صحبت شد. اما در این بخش سعی میکنیم به مهمترین دلایل اهمیت بسته بندی این ورقها اشاره کنیم که عبارتند از:
اهمیت بسته بندی ورقهای گالوانیزه.
انواع بسته بندی ورق گالوانیزه
در قسمت قبل با اهمیت بسته بندی ورق گالوانیزه آشنا شدیم. در این قسمت در خصوص انواع بسته بندی این ورقها صحبت میکنیم. ورق گالوانیزه پس از مراحل تولید، وارد مرحلهی کنترل کیفیت میشوند و اگر از این نظر مشکلی نداشته باشد، فرایند بسته بندی آنها شروع خواهد شد.
بسته بندی ورقهای گالوانیزه.
در مرحله بسته بندی، معمولا از تجهیزاتی مانند تسمه فولادی، مقوا، ورقهای کاغذی، پالت چوبی و ... برای بسته بندی کردن ورقها استفاده میشود. به همین منظور ابتدا ورق گالوانیزه را رول کرده و سپس آن را با کمک انواع تسمهها محکم میکنند. تسمههای فلزی به اشکال مختلف دور ورق رول شده پیچیده و آن را محکم نگه میدارند. لازم به ذکر است که روشهای بسته بندی ورق گالوانیزه را بر اساس تعداد تسمهها و متریال مورد استفاده در این فرایند میتوان به پنج گروه تقسیم بندی کرد که این پنج گروه عبارتند از:
بسته بندی ورق گالوانیزه.
نکات ضروری برای بسته بندی ورق گالوانیزه
در هنگام بسته بندی ورق گالوانیزه نیز یکسری نکات کلیدی وجود دارد که باید حتما رعایت شوند تا خطرات و آسیبهای جانی و مالی تا حدود زیادی کاهش پیدا کند. از جمله مهمترین نکاتی که در هنگام بسته بندی ورق گالوانیزه باید مد نظر قرار داده شود، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
انبار ورقهای گالوانیزه.
آشنایی با فرایند تولید ورق گالوانیزه
در این بخش قرار است درباره فرایند تولید ورق گالوانیزه صحبت کنیم. با این وجود قبل از اینکه بخواهیم راجع به فرایند تولید این ورقها صحبت کنیم، ذکر این نکته لازم است که مراحل ساخت ورق گالوانیزه بسته به پارامترهای مختلف مانند جنس ورق، کیفیت و ضخامت پوشش گالوانیزه، هزینه نهایی فرایند و ... متفاوت است. با این وجود فرایند تولید این دسته از ورقهای فولادی شامل مراحل زیر خواهد شد:
تولید ورق گالوانیزه.
برندهای عرضه کننده ورق گالوانیزه
لازم به ذکر است که ورقهای گالوانیزه موجود در بازار کشور از نظر برند تولیدی به دو دسته ورقگالوانیزه تولید داخل و ورقهای وارداتی تقسیم بندی میشوند. از جمله مهمترین ورقهای گالوانیزه وارداتی میتوان به ورق گالوانیزه جیندال هند، ورقهای گالوانیزه ایثار هند، ورقهای گالوانیزه بوشان هند، ورق گالوانیزه امارات، ورقهای گالوانیزه چینی، ورقهای گالوانیزه قزاق، ورقهای گالوانیزه اوکراینی، ورقهای گالوانیزه بلژیک، ورقهای گالوانیزه تایوانی، ورقهای گالوانیزه کرهای و ورقهای گالوانیزه ژاپنی اشاره کرد.
در خصوص مهمترین مراکز فعال در زمینه تولید ورق گالوانیزه در داخل کشور هم میتوان به کارخانههای زیر اشاره کرد:
علاوه بر این، ورقهای گالوانیزه سمنان، ورقهای گالوانیزه اشتهارد، ورقهای گالوانیزه شهرکرد، ورق گالوانیزه دشتستان راد و ... نیز از جمله مهمترین انواع ورقهای گالوانیزه تولید داخل کشور به حساب میآیند.
خط تولید ورق گالوانیزه.
قیمت روز انواع ورق گالوانیزه
ورق گالوانیزه یکی از پرمصرفترین انواع ورقهای فلزی است که در صنایع مختلفی کاربرد دارد. ورقهای گالوانیزه عموما به صورت رول شده و در عرض 100 و 125 سانتی متر تولید و در اختیار مشتریان قرار میگیرند. قیمت ورق گالوانیزه، یکی از مهمترین نکاتی است که در هنگام خرید این محصولات اهمیت دارد.
قیمت ورق گالوانیزه به پارامترهای مختلفی مانند ضخامت ورق، ابعاد ورق گالوانیزه، کیفیت ورق، برند تولید کننده ورق و ... وابسته است. لذا بدون در نظر گرفتن این عوامل نمیتوان اطلاعات دقیقی درباره قیمت این دسته از ورقهای فلزی ارائه کرد. شرکت فولاد کبیر یکی از معتبرترین مراکز فعال در زمینه عرضه محصولات فولادی از جمله ورق گالوانیزه است که خدمات متعددی در این زمینه ارائه میدهد. با مراجعه به سایت شرکت فولاد کبیر میتوانید از لیست قیمت ورق گالوانیزه مطلع شوید.
لازم به ذکر است که نوساناتی که در بازار کشور وجود دارد سبب شده تا قیمت این دسته از ورقهای فولادی نیز تغییر و تحولات زیادی داشته باشد. در این بخش از سایت میتوانید از نمودار تغییرات قیمت ورق گالوانیزه مطلع شوید.
قیمت روز ورقهای گالوانیزه.
نکات کلیدی در خرید ورق گالوانیزه
در هنگام خرید ورق گالوانیزه یکسری نکات کلیدی وجود دارد که باید مد نظر قرار داده شود. اولین نکته مهم کیفیت پوشش روی ورقهای گالوانیزه است. علاوه بر این، میزان چگالی روی پوشش داده شده در سطح ورق نیز از اهمیت ویژه ای در هنگام خرید ورقهای گالوانیزه برخوردار است.
در کنار این عوامل سایز بندی ورق و کیفیت سطحی آن نیز یکی دیگر از مهمترین نکاتی است که باید مد نظر قرار داده شود. لازم به ذکر است که برند تولید کننده ورق گالوانیزه و قیمت این دسته از ورقهای فلزی نیز از جمله دیگر پارامترهای کلیدی هستند که در هنگام خرید ورقهای گالوانیزه مد نظر قرار گیرند.
خرید ورق گالوانیزه.
مرکز فروش ورق گالوانیزه با قیمت مناسب
به صورت کلی دو روش فروش اینترنتی و فروش فیزیکی، مهمترین روشهای فروش ورق گالوانیزه به حساب میآیند. در این بین اما فروش اینترنتی مزایای متعددی دارد که از جمله مهمترین آنها میتوان به قیمت مناسبتر ورق گالوانیزه به دلیل عرضه مستقیم کالا، سادگی فرایند خرید، تضمین کیفیت ورق گالوانیزه و ... اشاره کرد.
شرکت فولاد کبیر یکی از معتبرترین مراکز عرضه ورق گالوانیزه و خدمات این ورقها از جمله خمکاری، برشکاری، صافکاری و فرم دهی است و از طریق این فروشگاه میتوانید برای خرید انواع مختلف ورق گالوانیزه شش متری و دوازده متری اقدام کنید. این شرکت ورقهای گالوانیزه درجه یک کارخانجات فولاد مبارکه اصفهان، هفت الماس قزوین، امیرکبیر کاشان، خودرو شهرکرد، ورق گالوانیزه چین و .... را در اختیار مشتریان قرار میدهد.
همچنین این شرکت با دستگاههای خط نورد سرد تمام اتوماتیک فرمینگ ورق گالوانیزه آماده پذیرش انواع سفارشات در این زمینه است. از طریق شماره تلفنهای موجود در سایت میتوانید جهت سفارش و دریافت مشاوره با کارشناسان ما تماس بگیرید.
مرکز فروش ورق گالوانیزه.
پاسخ به چند سوال متداول
کوتینگ (به انگلیسی: Coatting) میزان پوشش روی در دو سطح ورق گالوانیزه است. واحد کوتینگ gr/m2 میباشد.
یک نکته بسیار مهم در هنگام خرید ورق گالوانیزه پرداخت هزینه خرج انبارداری میباشد که شامل تخلیه بار در انبار و مدت زمان نگهداری کالا از زمان تخلیه در بنگاه آهن آلات و هزینه بارگیری است. خرج انبار ورق گالوانیزه در تمام انبارهای نگهداری آهن آلات و ورقهای فولادی زیر نظر اتحادیه بنگاه داران در هنگام خروج آهن آلات توسط انبارها دریافت میشود.
در پاسخ به این سوال باید گفت که عموما قیمت محصولات فولاد به قیمت جهانی فولاد و آلیاژهای آهنی وابسته است. از طرفی قیمت آلیاژهای آهنی با دلار تعیین میشود. در نتیجه نوسانات قیمت دلار بر روی قیمت ورق گالوانیزه تاثیر به سزایی دارد.
ورق گالوانیزه شیروانی.
لطفا سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید:
ورق گالوانیزه ضخامت 2 میل با عرض 1.5 موجود دارید
عرض ورق های گالوانیزه موجود یک متر و 1.25 میباشد.
وزن پوشش ورق گالوانیزه ایرانی چقدر است
بطور معمول وزن پوشش در ورق گالوانیزه به روش غوطه گری گرم در شرکتهای ایرانی بین 80 تا 120 میکرون پوشش گالوانیزه می باشد.
سلام ورق گالوانیزه ضخامت50برای 1200 متر چه قدر هزینه دارد ؟
وزن 6000 کیلوگرن را در قیمت روز ضرب نمایید.حدودا" متری 5 کیلو ورق ضخامت عرض 125
سلام قیمت ورق گالوانیزه 2 متری چند در میاد ؟ضخامت 50
وزن خرید بسیار مهم است که اشاره نفرمودین ولی قیمت امروز بالای 5تن فی 29900تومان
قیمت ورق گالوانیزه 90عرض یک متر
ورق رول گالوانیزه 90عرض 1000 فی 26950خریدبالای 5تن قیمت امروز
خیلی نوسان داره قیمت ها آیا قیمت ورق گالوانیزه کاهش پیدا میکنه؟قصدخریددارم
پارامترهای مختلفی در قیمت ورق گالوانیزه تاثیرگذارندو اینکه بخواهیم روزهای آینده را پیش بینی کنیم شایدبسیار غیرکارشناسی باشد شما بیشتر اخبار سیاسی و معاملات بورس و نوسانات روزانه قیمت ارز را دنبال فرمایید
قیمت ورق گالوانیزه 2میل یک رول
قیمت ورق 2میل گالوانیزه در این تاریخ 24750 تومان عرض 125
قیمت ورق گالوانیزه 60 عرض 125 فرم دار قیمت امروز برای 2000 متر مربع چنده
قیمت ورق گالوانیزه 60عرض 125 درتاریخ امروز 26100 تومان میباشد
ورق گالوانیزه 5دهم عرض 100 قیمت ؟
ورق گالوانیزه 50 عرض 1متر فی 29000 تومان بتاریخ امروز و بالای 5 تن
سلام با همین قیمت ورق گالوانیزه بصورت تهاتر هم کارمیکنین؟
باسلام قیمت ورق گالوانیزه که درلیست اعلام شده بصورت نقدواریزی میباشد.
قیمت ورق گالوانیزه ضخامت 5دهم یک رول
سلام قیمت ورق گالوانیزه بالای 5 تن امروز 23500 تومان ضخامت 50
با سلام ورق گالوانیزه کاشان ضخامت 50 عرض بلند و چند میدین امروز دو رول میخوام
سلام 50 بلند کاشان 8690 تومان انبارتهران
قیمت ورق گالوانیزه روی سایت بروز شده است ؟
سلام کلیه کارخانجات ورق گالوانیزه ذکر شده در سایت بروز رسانی شده اند ولی ملاک فروش تماس تلفنی با واحد فروش شرکت است
سلام خداقوت- من ورق گالوانیزه 5 دهم حدود 7 تن از قبل خریداری کردم شما بصورت اجرتی فرم انجام میدین من ورقشو بفرستم
سلام دوست عزیز/بله هرگونه فرم بصورت اجرتی توسط شرکت برای شما صورت می پذیرد لطفا" با واحد فروش شرکت تماس بگیرید.
وقت شما بخیر ورق گالوانیزه ضخامت ٠16 ندارین هفت الماس حدود یک تن میخوام
با سلام/ ورق گالوانیزه ضخامت 016 کارخانه های ایرانی و هفت الماس موجود نیست تا جایی که مطلع هستیم از ورق 025 به بالا کالای ورق گالوانیزه فولاد مبارکه و هفت الماس و هر کارخانه ای که درایران تولید گالوانیزه انجام میده موجود هست و شما باید ورق چین استفاده کنید که ضخامت 016 در بازار موجود است
سلام من ده تن ورق گالوانیزه ضخامت 5دهم عرض 1000میخوام فرم استعلام را به ادرس ایمیل شما فرستادم لطفا" در اسرع وقت با در نظر گرفتن ارزش افزوده اعلام بفرمایید
سلام / ایمیل ها را تیم فروش ورق گالوانیزه و رنگی کنترل میکنن و در اولین فرصت در خدمتتان هستیم
سلام ورق 80 گالوانیزه سمنان عرض بلند یه ماشین برای فروش دارم
درود/لطفا با شرکت تماس بگیرید
باسلام / اگر ورق گالوانیزه 50 کوتاه یک ماشین میخوام اگر ظرفیتی خرید کنم پایینتر میدین؟
با سلام / بله در صورت خرید ورق های گالوانیزه بصورت تناژ ظرفیتی در قیمتها بسیار تاثیرگذار است هرچه وزن بالاتری خرید نمایید طبعا" تخفیفات بیشتری برایتان لحاظ میگردد
کوتینگ ورق گالوانیزه چیست ؟
کوتینگ (به انگلیسی : Coatting ) میزان پوشش روی در دو سطح ورق و واحد آن gr/m2 میباشد.
وجود گل روی سطح ورق گالوانیزه چیست؟
وجود گل ( به انگلیسی : Spangle ) به دلیل وجود ناخالصی در روی هنگام کریستال شدن روی مذاب بر روی ورق سرد ( روغنی ) میباشد. علت تولید کالاهای بدون گل به دلیل مسایل محیط زیست میباشد و در آینده تمامی کالاهای گالوانیزه بدون گل خواهد بود. در کل سه نوع گل وجود دارد : مدل بی گل ( به انگلیسی : Zero Spangle ) ، مدل گل ریز ( به انگلیسی : Minimum Spangle ) و مدل گل دار ( به انگلیسی :RegularSpangle ).
مراحل خرید ورق گالوانیزه از شرکت فولادکبیرچگونه است؟
اعلام قیمت ورق گالوانیزه در سایت شرکت و تاییدیه قیمت ها از کارشناسان واحدفروش شرکت،دریافت پیشفاکتور،واریزوجه،پروسه تولید و تحویل،نام باربری و اعلام آدرس
ورق گالوانیزه چیست؟
ورق گالوانیزه به ورق فولادی پوشش شده توسط روی گفته می شود.