قیمت میلگرد آجدار و ساده دربازار و کارخانه و توزیع در شهرستان کلاردشت
از کارخانجات ذوب آهن اصفهان-شاهین بناب-خرمدشت-نیشابور-قزوین-فایکو-کویرکاشان-اناهیتا-فولادخراسان-ابهر
بافق یزد-سپهرایرانیان-امیرکبیرخزررشت و ... میباشد.
جهت بازدید از جداول وزنی میلگرد کلیک فرمایید.
میلگرد چیست؟
ساختمان سازی امروزی را به هیچ وجه نمی توان با ساخت ساختمان به صورت سنتی در گذشته مقایسه نمود. امروزه به ویژه در نقاطی که خطر لرزه خیزی بالایی قرار دارند، یا به طور دقیق تر در نزدیکی محل گسل های پوسته زمین، حساسیت فراوانی در زمینه مقاوم سازی ساختمان ها اعمال می شود و بدون رعایت ضوابط امکان ساخت ساختمان وجود ندارد. شرایط کشور ما نیز به همین صورت است و بسیاری از از نقاط کشورمان علی الخصوص مناطقی همچون کلانشهر تهران روی کمربند زلزله قرار دارند. از این رو آیین نامه های فراوانی در زمینه ساختمان سازی برای تولید ساختمان های مقاوم در برابر زلزله مانند آیین نامه ۲۸۰۰ طراحی شده و ساختمان های بتنی و فولادی حتماً باید با در نظر گرفتن نکات مندرج در این آیین نامه ها و بر اساس ضوابط مهندسی ساخته شوند. در ساختمان های بتنی که در واقع ساختمان های بتن مسلح هستند، مسلح شدن بتن توسط میلگرد ها صورت می گیرد که باعث ایجاد مقاومت سازه در برابر نیروهای زلزله می شود. میلگرد یا آرماتور، فولادی است که در بتن برای جبران مقاومت کششی پایین آن مورد استفاده قرار میگیرد. فولادی که به این منظور در سازههای بتن آرمه به کار میرود به شکل سیم یا میلگرد میباشد و فولاد آرماتور نامیده میشود. البته در موارد خاصی از فولاد ساختمانی نظیر نیمرخهای شکل، ناودانی و یا قوطی نیز برای مسلح کردن بتن استفاده میشود . آج در میلگرد به منظور درگیرکردن فولاد در بتن است بدین منظور آج در میلگرد به صورت مارپیچ و با عمق استاندارد ایجاد میشود تا بتواند سطح درگیری میلگرد و بتن بالا رود.
به طور کلی در سطح جامعه اکثر مردم کم و بیش نام میلگرد را شنیده اند و و آن را به عنوان نوعی از مصالح به کار رفته در ساختمان سازی مقاوم به حساب می آورد. اما اگر به طور تخصصی تر بخواهیم به معرفی میلگرد و نقش آن در بتن مسلح بپردازیم، باید گفت در ساختمان سازی امروزی از پی و شالوده تا کف سازی ستون های ساختمان در همه موارد از میلگرد استفاده می شود و به بالابردن مقاومت ساختمان کمک می نماید. به صورت دقیق تر میلگردها میله های فولادی ساخته شده در سایزهای مختلف هستند که در هنگام بتن ریزی در میان بتن ها قرار گرفته و و ایجاد سازه های بتن مسلح را می نمایند. بتن به خودی خود در برابر نیروهای فشاری وارده مقاومت فوق العاده مناسبی دارد. اما در برابر نیروهای کششی و چرخشی نقطه ضعف داشته و همین ضعف بتن می تواند باعث فروپاشی سازه شود. به همین جهت است که با قرار دادن میلگردها در هنگام بتن ریزی و ایجاد بتن مسلح یا Armoured Concrete مقاومت بتن را در برابر نیروهای کششی و چرخشی بالا می برند. در هنگام زلزله معمولا نیروهای کششی و چرخشی نیز به سازه ها اعمال می شوند و در صورتی که بتن توسط میلگرد، مسلح نشده باشد نمی تواند در برابر زلزله مقاومت مناسبی داشته باشد و به همین جهت ساختمان هایی که بر اساس اصول مهندسی زلزله مقاوم سازی می شوند حتما بتن های به کار رفته در آنها آنها توسط میلگرد مسلح شده است. همچنین استفاده از میلگرد در کاهش ضخامت سازه بتنی نیز موثر است و وقتی از میلگرد ها درون بتن استفاده می شود به علت استحکام زیادی که به سازه می دهد، نیاز نیست ضخامت سازه بتنی زیاد در نظر گرفته شود.
تاریخچه استفاده از میلگرد در سازه های بتنی
جوزف لوییس در سال ۱۸۰۰ میلادی اولین فردی بود که متوجه شد در صورت افزودن میله های فولادی با ضخامت کم به بتن، امکان بالا بردن مقاومت آن در برابر نیروهای کششی وارده بسیار بالا می رود و سازه بتن مسلح حاصله در برابر نیروهای کششی و همزمان نیروهای فشاری مقاومت چشمگیری از خود نشان می دهد.به تدریج شرکت های ساختمانی نیز تصمیم گرفتند این روش را در ساختمان سازی مورد استفاده قرار دهند. همچنان استانداردی برای تولید میلگرد برای استفاده در سازه های بتن مسلح وجود نداشت، تا اینکه در سال ۱۸۷۸ میلادی نخستین استاندارد ساخت میله های فولادی ارائه شد و از این به بعد هم زمان با استقبال روز افزون استفاده از از میلگرد در بتن، استانداردهای تولید آن نیز به تدریج بهبود پیدا کرد.
میلگردهایی که به هدف تقویت بتن مورد استفاده قرار می گیرد، عیارهای فولادی مختلفی داشته و از نظر شکل نیز به سه دسته تقسیم می شوند، که عبارتند از : میلگردهای ساده، میلگردهای آجدار و میلگردهای آجدار پیچیده (کلاف). اما هر یک از انواع میلگردها ویژگی ها و نقاط قوت و ضعف مخصوص خود را دارند که بر این اساس در کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین میلگرد ها در وزن ها و اندازه های مختلف تولید می شوند که این وزن و سایز بر قیمت نهایی میلگرد نیز تاثیر می گذارد. برای محاسبه وزن میلگرد ها میتوانید صفحه محاسبه وزن میلگرد را مشاهده کنید. به طور معمول برای بتن ریزی و در واقع ساخت سازه های بتن مسلح از میلگردهای آجدار استفاده می شود. زیرا میلگردهای آجدار دارای خاصیت مقاومت بیشتر در برابر خمش و شکستگی هستند و بتن روی آن ها بهتر نشسته و استحکام بیشتری پیدا می کند.
میلگردهای ساده همانطور که از نامشان پیداست سطحی کاملاً صاف و یکنواخت دارند و در سایزهای 6 تا ۵۰ میلیمتر برای کاربردهای مختلف در صنعت ساختمان تولید می شوند. از اصلی ترین کاربردهای میلگردهای فولادی ساده استفاده از آنها در درز انقباض برای خیابان ها و فرودگاه ها می باشد که برای جلوگیری از جمع شدگی و ترک خوردگی بتن به کار می رود. مکانیزم کار بدین صورت است که درزهای انقباض را در فواصل معین در میان بتن ها جایگذاری می کنند تا از ایجاد ترک خوردگی در بتن جلوگیری شود. میلگردهای فولادی ساده به راحتی و بدون صرف انرژی زیاد خم شده و و بدون اینکه به ساختار آن ها صدمه ای وارد شود به راحتی برش داده می شوند. با در نظر گرفتن ویژگی های این نوع میلگرد استفاده از آنها در سازه های سنگین ساختمانی و سازه هایی همچون پل ها به هیچ وجه توجیه منطقی ندارد و نباید صورت گیرد. زیرا بعلت فشار بالا امکان جداشدگی این گونه میلگردها از بتن وجود دارد و به هیچ وجه این میلگردها نمیتوانند اتصال محکمی با بتن ایجاد کنند.
نام این نوع میلگرد نیز نشان دهنده ویژگی های آن است و این میلگردهای فولادی دارای مقاطع سطحی زبر و آجدار هستند، به همین دلیل به راحتی درون بتن اتصال مطلوب ایجاد کرده و و احتمال جداشدگی آنها از بتن بسیار ناچیز است. میلگردهای آجدار در مقاطع ۶ الی ۵۰ میلیمتر تولید می شوند و خود این میلگردها به دو دسته میلگردهای آجدار ترمودینامیکی و میلگردهای آجدار مقاومت بالا تقسیم بندی می شوند. هر یک از این دو نوع میلگرد آجدار ویژگی های خاصی دارند و در صورت به کار رفتن در بتن می توانند مزیت هایی را ایجاد کنند.
این دسته از میلگردهای آجدار در فرآیند تولید با دمای بسیار بالا به دست آمده اند و بتن هایی که با استفاده از این میلگردها مسلح می شوند دارای مقاومت بسیار بالایی خواهد بود . اصلی ترین ویژگی های میلگردهای آجدار ترمودینامیکی، استحکام، جوش پذیری، خمش پذیری، انعطاف پذیری و داشتن مقاومت بسیار بالا نسبت به زنگ زدگی، دمای بالا و نیروی زلزله می باشد. همچنین این دسته از میلگردهای آجدار دارای بالاترین سطح از استاندارد های بین المللی تولید میلگرد هستند.
این دسته از میلگرد آجدار سطوحی دارای عاج های مارپیچی و پیچیده هستند و در مقاطع ۴ الی ۵۰ میلیمتر تولید و بازار ارائه می شوند. این میلگردها دارای خاصیت جوش پذیری صددرصد بوده و برای ساخت انواع ساختمان ها از جمله سازه های صنعتی، تجاری و حتی پلها به خوبی قابل استفاده هستند. دلیل وجود خاصیت جوش پذیری بالا در این نوع میلگردهای آجدار سطح پایین کربن در فولاد به کار رفته در تولید آنهاست که موجب می شود علاوه بر این دارای انعطاف پذیری بسیار مناسبی نیز باشند. در صورتی که این نوع میلگرد ها برای مسلح کردن بتن به کار روند بتن مسلح حاصل خاصیت خمشی بسیار بالایی پیدا می کند که در عین استحکام زیاد کار با آن نیز ساده است.
به طور کلی در دسته بندی انواع میلگردها از نظر مقاومت، می توان به شش دسته اصلی اشاره نمود، که عبارتند از: میلگرد اروپایی، میلگرد فولاد کربن، میلگرد اپوکسی پوشش داده شده، میلگرد گالوانیزه، میلگرد فایبرگلاس لیمر یا GFRP، و میلگرد فولاد ضد زنگ که هر یک ویژگی های خاص خود را دارند و یک به یک به آن ها اشاره خواهیم نمود:
این نوع میلگردها عمدتاً از منگنز تهیه می شوند و به علت ویژگی های فیزیکی که دارند در مناطق زلزله خیز و همچنین سازه هایی که در آن ها نیاز به ساختار یکپارچه وجود دارد، استفاده از آنها مناسب نیست.
این نوع میلگرد، متداول ترین نوع میلگرد است که که در برابر رطوبت مقاومت زیادی ندارد و معمولاً دچار زنگ زدگی میشود و به هیچ وجه برای استفاده در مناطقی که رطوبت بالایی دارند، گزینه مناسبی به شمار نمی رود. نام دیگر این نوع میلگرد، میلگرد نوار سیاه می باشد.
این نوع میلگردها همان میلگردهای فولاد کربن هستند که به علت اینکه با اپوکسی پوشش داده شده اند ۷۰ تا ۱۷۰۰ برابر آنها در برابر زنگ زدگی مقاومت دارند. باید در نظر داشت که لایه اپوکسی پوشش داده شده روی این نوع میلگردها بسیار ظریف است و اگر به این لایه سطحی آسیبی وارد شود، مقاومت آن در برابر زنگ زدگی به شدت کاهش پیدا خواهد کرد.
در تولید این دسته از میلگردها، فولادی که توسط لایه ای از روی پوشیده شده و در اصطلاح گالوانیزه شده است به کار می رود.اگر چه مقاومت این نوع میلگرد در برابر زنگ زدگی فقط ۴۰ برابر بیش از میلگرد فولاد کربن است، اما به علت اینکه پوشش محافظ آن گالوانیزه بوده و در برابر آسیب، مقاومت بسیار بیشتری نسبت به میلگردهای پوشش داده شده با اپوکسی دارد، کاربردی تر بوده و دارای قیمت بالاتری نیز نسبت به میلگرد های اپوکسی پوشش داده شده دارد.
فایبرگلاس لیمر یا GFRP یک نوع کامپوزیت مانند فیبر کربن است که خواص بی نظیری برای تقویت بتن دارد. میلگرد ساخته شده از این کامپوزیت در برابر زنگ زدگی دارای مقاومت فوق العاده بوده و از میلگردهای فولادی مرسوم سبکتر نیز می باشد. اما قیمت آن بسیار بیشتر بوده و به همین جهت در بسیاری از موارد از نظر اقتصادی استفاده از آن توجیه پذیر نیست.
این نوع میلگردها را می توان بهترین تقویت کننده بتن نامید که در اکثر پروژه های ساختمانی قابل استفاده هستند و البته بیشترین قیمت را نیز در میان میلگردهای مختلف ذکر شده دارند. اما به علت ویژگی هایی که دارند استفاده از آنها دارای توجیه محسوب می شود. مقاومت فولاد ضد زنگ نسبت به میلگرد سیاه ۱۵۰۰ برابر بیشتر است که همین مورد اصلی ترین مزیت این نوع میلگرد به حساب می آید. همچنین در هنگام استفاده در کارگاه به راحتی می توان این نوع میلگرد را خم نمود.
لطفا سوالات و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید:
سلام قیمت میلگرد 22 و 18 رو میخواستم ؟
در این تاریخ قیمتها بروز هستند در لیست مشاهده فرمایید
قیمت میلگرد چقدر بالا رفته
بله متاسفانه قیمت میلگرد هم مثل الباقی کالاها هر لحظه با توجه به اتفاقات سیاسی داره واکنش نشون میده
قیمت های بازار همش رو به بالا هستش؟
متاسفانه همش رو به بالاست
میلگرد8آجدار قزوین و قیمت نزاشتید 2 بندیل میخوام
سلام میلگرد 8 آجدار درکل سه بندیل موجود داریم امروز و قیمتش بتاریخ امروز4690 تومان
درود برای استارت فونداسیون کارگاه با متراژ بالا قصد خرید میلگرد دارم ولی لیست میلگرد موجود فقط همین کارخانه ها را دارین-میلگردشاهین بناب-میلگردخرمدشت-میلگردآذرامین-میلگرد میانه -میلگردنیشابور را در لیست موجود ندارین
درودفراوان-ابتدا اگر ملاحظه و مقایسه قیمت انجام بدین قیمتهای لیست بالا از قیمت کارخانجات و مبادی ارزانتر است که دلیل آن خرید وزن بالای شرکت میباشد و لیست میلگردهایی که ملاحظه میفرمایید موجودی انبار تهران شرکت خودمان است که بعضا" اگر آپدیت ها را دنبال بفرمایید معمولا" از کارخانه های متفاوتی خرید میکنیم . در مورد میلگرد همانطور که مستحضر هستید اکثرا" فروشنده ها که لیست های بلند بالایی را ارائه مینمایند واسطه فروش هستند که شرکت ما این کار را انجام نمیدهد و فقط اقدام به فروش میلگرد موجودی متعلق به خودمان را انجام میدهیم ولی اگر کارخانه میلگرد دیگری مدنظر دارین و خرید تناژ داشته باشید مستقیم از کارخانه سازنده میلگرد میتونیم تهیه کنیم و تقدیم کنیم و البته که قابل ذکر است کارخانجات تولید کننده میلگرد معمولا" در فروش تناژ مستقیم به خود شما نیز فروش انجام میدهند البته با تعیین مدت زمان تحویل دیرتر
سلام ایمیل شرکتتان را چک بفرمایید استعلام جهت خرید میلگرد ارسال شده است
باسلام / متشکرم پیش فاکتور خدمتتان ارسال میگردد
سلام برای کارگاه میلگرد 12 و 18 مورد نیازه 18 تن قیمت ها تون همینه؟
جهت استعلام و تخفیفات نهایی در مورد لیست قیمت میلگرد آجدار حتما با شماره های شرکت تماس بگیرید. ممنون
انواع کارخانجات تولید کننده میلگرد در کشور کدام است؟
بطور معمول : ذوب آهن اصفهان-شاهین بناب-اهواز-نیشابور-قزوین-فایکو-کویرکاشان-اناهیتا-فولادخراسان-ابهر-بافق یزد-سپهرایرانیان-امیرکبیرخزررشت و ... میباشد.
قیمت میلگرد در انبار تهران ارزانتر است یا کارخانجات؟
در زمان خرید میلگرد و دیگر محصولات فولادی وزن و محل بارگیری تاثیر بسیاری دارند و با توجه به نوسانات بازار بسیار پیش آمده است که قیمت انبار تهران از مبادی (کارخانجات تولیدی ) ارزانتر است.
تفاوت میلگرد و ارماتور در چیست؟
زمانی که ما هنوز از میلگرد در صفحات بتنی استفاده نکرده ایم و میلگردها را به یکدیگر متصل نکرده ایم به آن میلگرد می گوییم.اما زمانی که میگردها خم و برش می شوند و مطابق با نقشه های ساختمانی توسط سیم ها بسته می شوند و سپس در بتن قرار می گیرند در لغتنامه مصالح ساختمانی دیگر به آن میلگرد نمی گویند و نام آن آرماتور (reinforcement rabar)می شود.
منظور از میلگرد نرمال چیست؟
شاخه های فابریک ۱۲ متری هستند و به شاخه های زیر ۱۲ متر اصطلاحا میلگرد نرمال گفته می شود.طول میلگرد نرمال می تواند از ۱ تا ۱۱٫۹ متر باشد.